Duo Nathaly & Jean Louis

Een combinatie zang en keyboards/accordeon met een compleet gevarieerd repertoire. Jazzy, latin, bossa nova, easy-listening, bekende popsongs, Nederlandstalig, Franstalig u vraagt maar. Het repertoire varieert van Ella Fitzgerald tot The Carpenters, dansmuziek, 70's, 80's en 90 jaren muziek en meer hedendaagse hits van bijvoorbeeld Borsato en Bublé. Nathaly betrekt het publiek in haar programma door naar de gasten toe te lopen, ze mee te laten zingen of zelfs op de dansvloer te halen.

Het duo Nathaly & Jean Louis heeft een kerstshow, een Nieuwjaars programma, een programma voor Valentijnsdag, Koningsdag en Bevrijdingsdag en maakt op uw verzoek zelfs een speciaal programma op maat. Ook treden ze veel op bij bruiloften, huwelijksceremonies en afscheid van dierbaren. Het duo heeft weinig ruimte nodig dus kan ook in uw huiskamer optreden, op de boot, in uw tuin etc.

Nathaly & Jean Louis hebben een eigen geluidsinstallatie en elektronische piano zodat daar niet apart voor gezorgd hoeft te worden.