Nathaly Masclé is een zangeres die in de 30 jaar dat ze nu actief is haar sporen in de muziek ruimschoots verdiend heeft. De muzikale genen heeft Nathaly van haar moeder Joke Habers. De familie Habers was een bekende muzikale familie uit Slagharen. 

Haar tv debuut maakte ze op 17 jarige leeftijd in het programma De Vuist van Willem Duys met een medley van oude successen van Karen Carpenter. Richard Carpenter was ontroerd door deze hommage aan zijn zus en wilde zelfs een song voor Nathaly schrijven.
Als leadzangeres werkte ze in diverse orkesten (o.a. Casino, Hollywood Boulevard,
Glenn Miller Orchestra)  waarmee ze bijna alle Nederlandse artiesten heeft begeleid.

Nathaly was finaliste bij diverse songfestivals o.a. NSF 2005. In 2001 formeerde ze haar damesgroep Femme Vocale. Diverse optredens volgden met in 2012 deelname aan het tv programma “The Winner Is”.  

In 2013 besloot zij Femme Vocale in de oude samenstelling op te heffen en een doorstart te maken onder een nieuwe naam "Superb Voices"

Nathaly is tevens een veelgevraagd zangcoach met een eigen praktijk en heeft lesgegeven aan diverse muziek- en basisscholen. Ze ontwikkelt nieuwe muzikale concepten op maat voor opdrachtgevers, zoals bijv. de opdracht voor een lied van de gemeente Lochem.

Nathaly's hart ligt zowel bij de jazzmuziek als bij het populaire genre. Ze werkte mee aan de cd "A living legend" van de legendarische saxofonist Harry Verbeke (The Diamond Five). Nathaly treedt momenteel veel op met haar eigen allround band en is een veelgevraagd zangeres met een zeer groot pop en jazzrepertoire.
Ze begeleidt zichzelf ook solistisch aan de piano en componeert haar eigen songs veelal in samenwerking met producer, arrangeur, pianist Jean Louis van Dam.

Geïnspireerd door de muziek van haar favoriete componist Sting is haar allernieuwste CD “Driven By The Wind” tot stand gekomen. Deze CD waarvan momenteel ook 2 singles in het Nederlands zijn verschenen krijgt momenteel veel airplay van diverse radiostations vanuit heel Nederland. Bekroond met een mooie recensie door Muziekwereld is dit een CD die niet aan uw collectie mag ontbreken.