Het Dreamteam

Het Dreamteam is een band met veel ervaring. In de basisbezetting speelt de band met 4 musici (zangeres, keyboardspeler, bassist en drummer), maar het Dreamteam kunt u desgewenst uitbreiden tot een partyband van 9 personen met Superb Voices (twee extra zangeressen!) een zanger een gitarist en een saxofoniste.

Zij geven het geheel een extra dimensie en maken de band van een flexibele groep voor een gepaste muzikale omlijsting (bescheiden op de achtergrond) tot een showorkest met een feestelijke uitstraling.
Ook avonden die rustig beginnen tot het moment waarop echt het "dak er even afmag". 

Dreamteam speelt een breed repertoire van 70’s, 80’s, 90’s maar ook nieuwe hits. De band heeft dan ook al honderden feesten tot een grootse happening gemaakt.
In diverse bezettingen wordt Dreamteam geboekt voor bedrijfsfeesten, bruiloften, jubilea en party’s in clubs en hotels op toplocaties.

Deze band heeft al talloze bekende artiesten begeleid.
Dreamteam beschikt over een eigen geluidsset tot 250 personen en ook een lichtset.

Dreamteam 'LoveSongs Live' is een interactieve "muziekavond op maat" waarin de liefde centraal staat. Uw gasten kunnen loveSongs van onze uitgebreide repertoirelijst vooraf aanvragen en deze laten opdragen aan een speciaal iemand uit het publiek, of op verzoek een romantisch gedicht met passende subtiele muziekbegeleiding (laten) voorlezen. En natuurlijk kan de avond eindigen met een serie toepasselijke feestelijke en swingende dansnummers waarbij het avondthema centraal blijft staan.