Aangenaam Volume

Met deze stijlvolle combinatie kunnen wij zorgen voor de gepaste muzikale omlijsting van uw evenement. Regelmatig treden we op bij diners, recepties, tuinfeesten, bruiloften en jubileumfeesten voor bedrijven en particulieren, zelfs bij de mensen thuis in de woonkamer.

Uw gasten willen natuurlijk goed met elkaar kunnen praten zonder dat de muziek overstemt. Dit is een veelgehoorde klacht en Aangenaam Volume weet zich op de juiste manier in te zetten voor een perfecte balans.

Aangenaam Volume kan akoestisch spelen en is daarmee ook mobiel inzetbaar. Zo kunnen wij bijvoorbeeld eerst in de tuin of in een aparte ontvangstruimte spelen bij aankomst van uw gasten op de locatie.

Ook tijdens de gerechten blijft ons volume aangenaam voor iedereen en als er tussen de gerechten door of later op de avond gedanst of gefeest gaat worden dan past dit orkest zich direct aan en kan er op een luider volume gespeeld worden.

De combinatie met zangeres Nathaly Masclé, violist/accordeonist Peter Ligtermoet, bassist/zanger Eric Timmermans en mijzelf als pianist/accordeonist maken Aangenaam Volume een zeer goede keuze voor een stijlvol event.

Zo kan de violist ook nog even bij u aan tafel spelen als een speciale act met bijvoorbeeld hotclub muziek, een stukje Czardas of Roemeens, of Frans/Italiaanse chansons.
Het repertoire varieert van klassiek, jazzy, easy listening, latin, pop tot hedendaagse muziek. Vertel ons wat uw muzikale wensen zijn en wij vullen dit perfect voor u in.